Browsing Category

Din casă

Din casă

Cum alegi cele mai bune biberoane și tetine

aprilie 4, 2020

Mi-aș fi dorit să găsesc câteva informații și argumente cu privire la biberoane, tetine și sterilizator. Recunosc că am căzut pradă marketingului și am umplut casa de biberoane anti-colici. Adevărul e că sunt toate la fel. Fii-mea a avut colici și, crede-mă, pentru liniștea ta, cumperi nșpe mii de feluri de tetine și biberoane, numai să știi că îi e mai bine.

Citește continuarea

Din casă

Dr. Mihai Craiu despre purtarea măștilor în această perioadă

martie 30, 2020

Când spuneam că măștile, chiar și cele din bumbac sunt mai bune decât nimic, am fost acuzată și hăituită cum nu credeam vreodată că voi fi. Când spuneam că orice e mai bine decât nimic, că ni se spune să nu le purtăm pentru că ele nu există și, deci, asta ar însemna o presiune din partea românilor pe autorități, nimeni nu mă credea. Ba mai mult decât atât, am fost acuzată că fac mai mult rău decât bine.

Citește continuarea

Din casă

Ferenc Fekete, medic din Ungaria: „Cea mai rudimentară mască, chiar și cea confecționată în casă (dacă vă acoperă complet gura și nasul) vă va proteja!”

martie 28, 2020

Cât de utile sunt măștile din bumbac?

E o întrebare pe care și-o adresează întreaga lume, nu doar românii. Nu intru în discuții, nici nu vă spun dacă sunt bune sau nu, nici nu vreau să contrazic pe cineva, însă vă pot traduce opinia unui medic din Ungaria.

Citește continuarea

Din casă

Iubește-ți corpul. Iubește-te în fiecare zi!

octombrie 13, 2019

Iubește-ți corpul. În fiecare zi, în fiecare secundă. Iubește-te pe tine. Tot așa. În fiecare zi, în fiecare secundă.

Numele meu este Cosmina Kovacs, sunt blogger și viitoare mamă de fetiță și susțin acest mesaj: Iubește-ți corpul! Iubește-te pe tine însăți ca și cum ai fi cel mai prețios cadou pe care ți l-a oferit divinitatea. Pentru că ești!

Citește continuarea

Din casă

Nuntă? Nu, mulțumesc.

iulie 27, 2019
nunta

A fost o perioadă în viața mea când încă permiteam oamenilor să-mi spună ce să fac. Asta nu înseamnă că-i și ascultam, desigur.
Mă gândeam zilele astea, având în vedere că deja sunt întrebată cât vreau să aștept până să fac și un băiețel (de parcă hotărăsc eu când și ce să fie), că, uneori, oamenii chiar pot pune presiune pe tine. Și dacă ești slab de înger, ferească Sfântu’ Petru!

Citește continuarea