Browsing Category

Din casă

Din casă

Alegeri sănătoase – Ce mănânc în 7 zile?

mai 14, 2023

Pentru că am primit multe întrebări despre ceea ce mănânc, am hotărât să las un meniu pe 7 zile, în care vreau să înțelegi structura, astfel încât să îți poți face propriul meniu de slăbit după preferențele tale. E firesc să nu avem aceleași preferințe alimentare, nu? Doar suntem diferiți.
Meniul din casa noastră nu este unul exotic, nici complicat, nici care să mă țină non-stop în bucătărie, dar este unul sănătos și potrivit nevoilor noastre.

Citește continuarea

Din casă

De ce femeile se îngrașă mai mult și mai repede decât bărbații?

august 8, 2022

Să-mi fi spus cineva vreodată că îmi voi dubla greutatea, m-aș fi întors cu spatele și i-aș fi spus că nu știe ce spune. Numai că… mi s-a întâmplat.

Faptul că am făcut atâția ani jurnalism și blogging m-a obligat să citesc și să mă informez mult. Nu poți lua un interviu fără să știi despre ce urmează să vorbești. M-a ajutat enorm lucrul acesta.

Citește continuarea

Din casă

Silent Sinus Syndrome – De ce e musai să-ți faci un control ORL la timp?

decembrie 4, 2021

Când am născut-o pe Katarina, la vreo 5-6 zile, ochiul drept a început să aibă o oarecare asimetrie față de ochiul stâng. Se vede și în fotografii, de altfel. Tot atunci a început și pandemia, iar diagnosticul corect s-a lăsat mult așteptat. La o simplă căutare pe internet „ochi căzut” sau „ptoză palpebrală” afli că trebuie să te duci la un medic oftalmolog. Pare și firesc, de altfel.

Citește continuarea

Din casă

Lor li se rupe, iar noi am ajuns să ne urâm între noi

octombrie 20, 2021

Au case, vile, piscine, mașini scumpe și facilități pe care noi nu le avem. Copiii lor se duc la școli din Europa sau America pentru că școlile de care se ocupă ei în România nu sunt suficiente.
Ei și copiii lor se duc în Turcia, Austria și în cine știe ce alte țări să se opereze. România nu este suficient de bună pentru ei.
Pentru noi, li se cam rupe. Scuzați-mi vocabularul.

Citește continuarea