Browsing Category

Jurnal de Sarcina

Jurnal de Sarcina

Cu sau fără vizite la maternitate?

ianuarie 10, 2020

În următoarele zile ar trebui să nasc, drept urmare sunt bombardată cu telefoane și mesaje în care sunt anunțată că voi fi vizitată. Anunțată, nu întrebată dacă se poate.
Adevărul e că și eu ard de nerăbdare să-mi țin fata în brațe, însă există câteva lucruri pe care se pare că unii ori nu le știu, ori le-au uitat, ori pur și simplu nu le-au trăit și atunci nu le înțeleg…

Citește continuarea

Jurnal de Sarcina

Încep să mă comport ca o nebună? Nu, iubita mea. Ești doar gravidă.

august 28, 2019

Nu mai conduc deloc de când sunt gravidă. Nu de alta, dar parcă m-aș supune singură unui stres, iar mie nu-mi place să mă fac singură să sufăr. Las pe alții să-și facă asta. Da, da, traficul din București e un stres. Și apoi, nu știu cum Doamne iartă-mă, dar de când sunt gravidă parcă au înnebunit cu toții. Nu eu, alții, ca să ne înțelegem.

Citește continuarea

Jurnal de Sarcina

Să nu te superi, dar fiică-ta seamănă cu bărbată-tu!

august 17, 2019
seamana cu tine

Știi cu ce se ocupă mămicile, nu-i așa? Se laudă. Mult. Sigur că nu fac o excepție și imediat după ce am pus mâna pe prima ecografie 3D am început să o arăt prietenilor. Nu conta că „ascuțâta” mea avea umbre pe față și ceva albastru de zici că are deja un tricou pe ea. Nu conta nici faptul că își ținea una dintre mânuțe pe față, de parcă ar vrea să ne surprindă mai târziu.

Citește continuarea