Browsing Category

Jurnal de Sarcina

Jurnal de Sarcina

Încep să mă comport ca o nebună? Nu, iubita mea. Ești doar gravidă.

august 28, 2019

Nu mai conduc deloc de când sunt gravidă. Nu de alta, dar parcă m-aș supune singură unui stres, iar mie nu-mi place să mă fac singură să sufăr. Las pe alții să-și facă asta. Da, da, traficul din București e un stres. Și apoi, nu știu cum Doamne iartă-mă, dar de când sunt gravidă parcă au înnebunit cu toții. Nu eu, alții, ca să ne înțelegem.

Citește continuarea

Jurnal de Sarcina

Să nu te superi, dar fiică-ta seamănă cu bărbată-tu!

august 17, 2019
seamana cu tine

Știi cu ce se ocupă mămicile, nu-i așa? Se laudă. Mult. Sigur că nu fac o excepție și imediat după ce am pus mâna pe prima ecografie 3D am început să o arăt prietenilor. Nu conta că „ascuțâta” mea avea umbre pe față și ceva albastru de zici că are deja un tricou pe ea. Nu conta nici faptul că își ținea una dintre mânuțe pe față, de parcă ar vrea să ne surprindă mai târziu.

Citește continuarea

Jurnal de Sarcina

Cât costă analizele și nașterea într-o clinică privată din București?

iulie 16, 2019
nastere privat

N-am povestit până acum, însă în urmă cu aproape 11 ani, am avut câteva experiențe atât de neplăcute în spitalele din București, încât mi-am jurat atunci că voi face orice, dar să nu le mai calc pragul vreodată.
Pe scurt, că nu despre asta este vorba acum, aveam trompele uterine inflamate, o afecțiune pe care dacă nu o tratam la timp, acum cu siguranță nu mai aveam un bebe.

Citește continuarea