Jurnal de Sarcina

Katarina Kovács – Faceți cunoștință cu fiică-mea

iulie 15, 2019
Katarina Kovacs

La primul nostru Crăciun, imediat după ce am pornit instalația din brad, i-am zis lui bărbată-miu: Katarina. Katarina Kovács. Așa o s-o cheme pe fiică-ta și o să vină în 2020, imediat după Crăciun. Ăsta o să fie cadoul meu pentru tine. Asta se întâmpla în 2017.


– Da’ de unde îți veni numele ăsta? Și de ce tocmai 2020?
Adevărul e că nu cunosc pe nimeni cu acest nume și nici n-aș putea să-l asociez cu ceva.
– Nu știu, dar sună bine. E puternic. Și numele și anul. Hai să vedem ce găsim pe Internet, zic.
Katharos = Pur/Lumina Purității

Nu m-am simțit niciodată mai aproape și mai iubită de Bărbos ca acum. Katy mic vine în ianuarie, în 2020. Am cerut, mi s-a dat. Mulțumesc!

De curând, mi-a răsărit și numele de Sebastian Kovács. Scriu aici, că nu se știe. Dar tare am senzația că ăștia doi o să dea cu mine de pământ de atâta bucurie. Peste 20-30 de ani, o să mă întorc la textul ăsta și o să-mi spun: „Cosmino, ai avut dreptate!„. Când copiii sunt doriți și vin din iubire, cred că ai garanția că poți crește viitori adulți fericiți, responsabili și cu suflet bun.

Acum, Dumnezeu cu mila! Sper să fim suficient de pregătiți, cu toate că nu cred că poți fi vreodată cu adevărat pregătit. Cred că mai degrabă copilul învață de la tine și tu de la el.

Una peste alta, morfologia a ieșit perfect. Bebeloaia avea poziția aia de BINE MERSI, de parcă era în vacanță în Dominicană, iar mă-sa poate să doarmă liniștită, în sfârșit.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply