Browsing Category

Parenting

Parenting

Ce i-aș spune copilului meu despre homosexuali

octombrie 15, 2019

BuHuHu! Ferească Sfântu’ Petru să vadă copilul tău doi homosexuali sau două lesbience, nu? Și cât de scârbos! Și nepotrivit! Și câte și mai câte! Suntem un popor de creștini. Religioși, adică. Nu creștini. Iar noi am învățat că trebuie să fim o familie, iar familia înseamnă neapărat un bărbat și o femeie. Și femeia trebuie să țină capul plecat, să nu-și supere niciodată bărbatul și să-i gătească în fiecare zi, să-i spele, să-i calce. Din astea. De familie, zic.

Citește continuarea

Parenting

Mulți adulți cu copii, puțini părinți cu adevărat

iulie 22, 2019

Te-ai întrebat vreodată de ce persoanele fără copii îi judecă atât de repede și ușor pe cei care au copii? N-au dreptul să facă asta, nu-i așa?

Nu știu ei ce înseamnă să fii stresată, să ți se lase sânii, să nu mai ai suficient timp nici pentru bărbatul tău, nici pentru tine. Cei care n-au copii habar n-au că tu n-ai mai făcut o baie liniștită de o veșnicie și nici nu mai știi cum e să stai dimineața pe budă fără să vezi degețele pe sub ușă.

Citește continuarea

Parenting

Mama e un ÎNGER!

iulie 14, 2019

Când l-am cunoscut pe bărbată-miu eram fata aia pe care n-o clinteai cu nimic și probabil trebuia să ai ceva extraordinar doar ca să-mi atragi atenția. Nu că mă vedeam eu undeva prea sus, dar văzusem prea multe și îmi intrase în cap ideea că decât să trăiesc în compromis, mai bine singură și liniștită. Ceea ce nu e un lucru chiar atât de rău. E greu să fii atât de picky (riști să fii singur multă vreme), însă în același timp poate fi și calea spre fericire. Fericirea aia pe bune, nu cea închipuită. Sau poate e doar o scuză pentru a-ți da răgaz să afli ce vrei. Adevărul e că nu știu.

Citește continuarea